DE MOOISTE DAGEN VAN MIJN LEVEN

"En hebt ge uw kleed al?" De meest gestelde vraag in onze periode als fiancés moet wel deze geweest zijn. En aangezien ik dat al meer dan een jaar op voorhand had, oefende ik lang op het ja-zeggen (komt van pas wanneer uw huwelijk nakend is, n'est-ce pas?). Outfits zijn natuurlijk essentieel, maar voor mij was er geen ultieme prinsessentrouwkleeddroom. Omdat het budget er niet was of omdat ik er geen maandloon aan wilde spenderen. Maar ook omdat ik vooral wilde investeren in het evenementiële gedeelte. Want wíj wilden uiteraard de dagen van ons leven beleven, maar je wil ook dat je gasten die dagen nooit meer vergeten, toch? 

Hoewel ik niet traditioneel aangelegd ben, wilde ik toch graag een sluier. Ik ben van de mening dat iedereen in het wit kan komen opdraven (doe dat gewoon toch maar niet als je te gast bent), maar wie de sluiter draagt, is overduidelijk de bruid. En aangezien mijn haar een natuurkracht op zich is en ik er niks 'speciaals' mee kon aanvangen, loste die sluier dat 'probleem' meteen op. Kapperskosten 0!

Mijn jurk was van Sessún, niet van hun 'oui' collectie (die ontzettend mooie stukken bevat), maar van de zomercollectie van 2015. Mijn schoenen zijn van Swedish Hasbeens, een merk waarvan ik al een paar supergemakkelijke schoenen met brede hak had en waar ik zeker van wist dat ik er een hele dag op zou kunnen rondlopen. De sluier kwam uit Polen en kocht ik op Etsy. De dingen die onder het kleed zaten, maar daarom niet minder van belang zijn, waren tepelplakkers (die ik bij DI haalde) en een naadloos licht figuurcorrigerend Bridget Jones-onderbroek (gewoon van bij H&M). Lander's kostuum was één van de grote redenen waarom hij zo enthousiast was om te trouwen (naast de grote liefde en het feest), hij had er nog nooit eentje op maat laten maken. Dat deed hij dus voor zijn trouwkostuum bij Café Costume, zijn schoenen kwam van bij Clark's. Er werden uiteraard ook ringen uitgedeeld, die bestelden we bij Nimzu. Voor het feest in Gent werd mijn boeket gemaakt daar Zakiya van FLVVR en mijn make-up werd verzorgd door Evara Collin. Zo opgekleed zijn en verwend worden is supercool, trouwens.

Mijn advies aan elk koppel: trouw! 't Is de max. Zéker als er een Spice Girls-momentje in uw ceremonie wordt ingebouwd (sneaky, zuster!)

Wie meer foto's wil zien: ge vindt ze hier & hier en ze werden allemaal door de fantastische Annelies Vanhove genomen. Meer inspiratie nodig? Ik heb een stuk of 5 Pinterest boards in huwelijksthema, doe er uw voordeel mee!

Da was 't, bereid u nu maar voor op de blogpost met het antwoord op de nieuwe meest gestelde vraag: "En, hoe is het leven nu als getrouwde vrouw?" [spoiler: er is niet veel veranderd]